1. Pijnbestrijding :


Over het algemeen zal de tandarts na de behandeling aangegeven hebben hoe U de napijn het beste kunt bestrijden. Vaak wordt een recept voor pijnstiller meegegeven, of wordt geadviseerd paracetamol te gebruiken.


Het gebruik van koude ijskompressen op de wang, gedurende de eerst uren na de behandeling, heeft een dempend effect op de pijn en de zwelling.


Pijnstillers hebben het beste effect als ze al in uw bloed aanwezig zijn, voordat de pijn te hevig wordt. Het advies is dan ook om te starten met de pijnstiller die is meegegeven, of met twee tabletten paracetamol van 500 mg (alleen volwassenen!) direct bij thuiskomst, dus voordat de verdoving is uitgewerkt. Gebruik van de maximale dosis gedurende 48 uur is geen bezwaar.
Pas op met pijnstillers die aspirine (acetylsalicylzuur) bevatten, deze hebben een bloed verdunnende werking en kunnen zorgen voor een langer durende nabloeding.

Neem bij niet te onderdrukken pijn, of vreemde bijwerkingen contact op.


 1. Wanneer is er sprake van spoed?

Er is sprake van spoed als:

 1. u een ongeluk heeft waarbij tanden en/of kiezen beschadigd zijn

 2. u een dikke wang heeft omdat een tand of kies ontstoken is

 3. u na het eruit halen van een tand of kies, erg lang blijft bloeden of na lange tijd opnieuw gaat bloeden zonder directe aanleiding

 4. u wakker heeft gelegen van de pijn en pijnstillers niet hielpen


Indien de praktijk gesloten is, staat het telefoon nummer van de spoedgevallendienst op ons antwoordapparaat. De lijst van de desbetreffende dienstdoende tandartsen staat in de lokale kranten: De PZC (De Provinciale Zeeuwse Courant), De Bode en De Bevelander en eveneens op teletext. 1. Niet nakomen van een afspraak :


Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Indien u een afspraak niet nakomt of binnen 24 uur afzegt kunnen wij de besproken tijd, conform de betalingsvoorwaarden, in rekening brengen.


Het herhaaldelijk niet nakomen van uw afspraken zonder afzeggen, heeft als gevolg dat wij u als patiënt zullen uitschrijven. 1. Vacatures :


Er zijn momenteel geen open vacatures beschikbaar. 1. Onze praktijk :


De praktijk is verbouwd in 2000 tot 7 behandelruimtes en wederom totaal vernieuwd in 2010. Verder zijn er 2 wachtruimtes (begane grond en eerste verdieping) een centrale balie en enkele technische ruimtes waaronder een röntgenfoto-ruimte.

De verbouwing werd ontworpen door architect Sara Van de Steen, in samenwerking met Isabel Soenen voor de interieur afwerking.


 1. Lijst behandelaars en tarieven : klik hierInfo en FAQ

Specialisaties :
COSMETISCHE TANDHEELKUNDE 
KROON -EN BRUGWERK
IMPLANTOLOGIE
PARODONTOLOGIE
ORTHODONTIE - BEUGELS
BLEKEN VAN TANDEN
WORTELKANAALBEHANDELINGEN
cosmetische_tandheelkunde.htmlkroon-en_brugwerk.htmlimplantologie.htmlparodontologie.htmlorthodontie.htmlbleken_van_tanden.htmlwortelkaalbehandeling.htmlTandzorg_Goes_Home.htmlshapeimage_10_link_0shapeimage_10_link_1shapeimage_10_link_2shapeimage_10_link_3shapeimage_10_link_4shapeimage_10_link_5shapeimage_10_link_6
TANDZORG GOES
<  terug naar home
Tandzorg_Goes_Home.htmlTandzorg_Goes_Home.htmlTandzorg_Goes_Home.htmlshapeimage_12_link_0shapeimage_12_link_1